Lokaal gebotteld tafelwater voor de horeca

Geef jouw gasten het beste van het beste. Kies voor lokaal gebotteld tafelwater. Gezuiverd en gekoeld door jouw watermachine, waarna je het zelf kunt bottelen. Wij hebben allerlei soorten waterflessen die personaliseert kunnen worden. Zo bieden wij meerdere maten en sluitingen aan. Hiermee kan je de look & feel van de tafelfles personaliseren waardoor er voor iedere gelegenheid een geschikte fles tafelwater is. Daarnaast is het gebottelde water duurzaam, verantwoord en vers, het water wordt immers lokaal gebotteld. Hierdoor hoef je geen flessen water in te kopen en wordt er geen onnodige CO2-uitstoot veroorzaakt door het vervoer van water.

De voordelen van BRITA Vivreau tafelwater

  • Duurzaam, verantwoord en vers
  • Plat, bruisend, koud en heet water uit één watermachine
  • Bespaar tot 80% op de inkoop van water
  • Voor iedere gelegenheid een geschikte fles
  • Betrouwbare BRITA filtratie technologie
  • Geen voorraad, je bottelt water wanneer jij het nodig hebt
  • Optimale service, van installatie tot onderhoud gedaan door een gespecialiseerd eigen technisch team

Je vindt ons tafelwater bij:

Verantwoord, duurzaam en vers water eenvoudig gebotteld

Met het tafelwater van BRITA Vivreau bottel je je eigen tafelwater vanuit jouw watermachine. Op deze manier hoef je geen voorraden aan te leggen en ben je verzekerd van vers water. De flessen met jouw tafelwater hebben een luxueuze uitstraling met een look & feel die bij jouw onderneming past.Daarnaast profiteer je van de volgende voordelen:

Personaliseer je eigen fles tafelwater

Naast de flessen met ons logo hebben wij ook de mogelijkheid om flessen te personaliseren met het logo van jouw onderneming.

Diverse sluitingen

De stijlvolle flessen zijn verkrijgbaar met verschillende sluitingen. Zo heb je de keuze uit onze gepatenteerde kurkdop van ondoordringbaar kunststof, een beugelsluiting of een stroefdop.

Voor iedere gelegenheid een geschikte fles tafelwater

Wij hebben diverse maten flessen in ons assortiment zodat er voor elke gelegenheid een fles is.

Fles Achtergrond6

Ontdek de uitmuntende service van BRITA Vivreau

Een optimale service staat bij BRITA Vivreau hoog in het vaandel. Om de constante kwaliteit te kunnen waarborgen,  heeft jouw watermachine service nodig. Deze service wordt verzorgd door een van onze eigen professionele servicemonteurs. Zo ben je ten alle tijden verzekerd van support voor jouw watermachine.

Verkoopondersteuning

Voor het lokale water dat jij met behulp van de BRITA Vivreau watermachine hebt gezuiverd en gebotteld, mag je een eerlijke prijs vragen aan jouw gasten. Daarom steunen wij jou en jouw personeel in de verkoop met behulp van cursussen, tips en natuurlijk een mooi product in een aantrekkelijke verpakking. Informeer gerust naar de mogelijkheden voor verkoopondersteuning.

Waarom tafelwater van BRITA Vivreau?

Heerlijk lokaal water

Het water komt rechtstreeks vanuit jouw huidige waterbron op je eigen locatie. Hierdoor drink je lokaal water. Met de duurzame waterdispensers van BRITA Vivreau kun je altijd gekoeld, plat of bruisend, en zelfs heet water bottelen.

Duurzaam, verantwoord & vers

Wij gebruiken water van jouw eigen locatie en dat jij met onze machines zuivert en koelt. Vervolgens tap je het water in een eigen herbruikbare waterfles. We verschuiven hiermee het bottelproces van de fabriek naar jouw horecazaak, waardoor er geen transport nodig is en hierdoor is er minder CO2-uitstoot.

Voordelig

Bespaar op jouw inkoop van water. Ben jij benieuwd hoeveel BRITA Vivreau jou oplevert? Met onze handige tool bereken je het eenvoudig, in slechts twee stappen.

Bereken hoeveel jij per jaar kunt besparen

Meer informatie?

Wil jij graag meer weten over de mogelijkheden van onze watermachines en tafelwater? Wij geven aan de hand van jouw wensen graag een persoonlijk advies. Neem contact op met ons via 088 111 7111 of info@brita-vivreau.nl.